WIE ZIJN WIJ?

Verander de wereld, begin bij jezelf. Zo staat het team van Rooflife voor de uitdaging die ze voor zichzelf geschetst hebben. Sinds 2017 is Rooflife gefuseerd met het bedrijf GrownDownTown. Gezamenlijk vormen wij een coöperatie gespecialiseerd in het ontwikkelen van concepten, projecten en producten die groen en urban farming integreren binnen de stad. We identificeren kansen en problemen die zich voordoen in de stedelijke omgeving en reageren daarop met  ons team of ons inspirerende netwerk om innovatieve, creatieve ideeën en technieken neer te zetten.

MISSIE
FOR CITIES, FOR LIFE, FOR OUR FUTURE. WE DESIGN AND CREATE GREEN OASES IN AND ON TOP OF BUILDINGS!

Tessa-lichter
Tessa Duste
Co Founder Rooflife & Co Owner GrownDownTown
philip-lichter
Philip van Traa
Co Owner Rooflife & Founder GrownDownTown
Nina-lichter
Nina Sickenga
Co Founder Rooflife & Co Owner GrownDownTown
hotske-lichter
Hotske Wesselius
Co Owner Rooflife & Co Owner GrownDownTown
Jan_lichter
Jan van den Luitgaarden
Co Founder Rooflife & Co Owner GrownDownTown
100% verantwoord

Verantwoord ontwerpen is de kern van het bedrijf, we proberen in dit proces dan ook zoveel mogelijk gebruik te maken van materialen die volledig recyclebaar zijn en uit de omgeving komen.

Kwaliteit

Rooflife is gefuseerd met GrownDownTown en samen streven wij naar de hoogste kwaliteit. Onlangs zijn we dan ook genomineerd voor de 'VHG interior green of the year award'!

Creatief & technisch

Door techniek te combineren met creativiteit leggen wij de ideale basis voor het nieuwe doel van uw leefbare dak. Wij werken in een team, ieder gespecialiseerd in zijn eigen vak.

Ervaren partners

Wij stimuleren samenwerking tussen ondernemingen uit het vak. Rooflife werkt daarom bijvoorbeeld samen met partners die zijn aangesloten bij VEBIDAK, of vol gecertificeerd zijn met ISO14001 of het KOMO proces certificaat